Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nagyon
sokféle termés van összeválogatva ebben a kültéri karácsonyi
koszorúban. Csak tobozból van, nagyobb, kisebb, szakálas, hosszúkás és
gömbölyded. Ez a koszorú olyan sokszínű és változatos mint a természet.
Alapanyagok, kellékek: szalmakoszorú (25 cm átmérőlyű); terméske: toboz, mogyoró, dió, pisztácia, szárított csipkebogyó, mágbugó, makk ( kb 150-160 db); arany, fehér és ezüst akrilfesték; ecset; ragasztópisztoly; 1,2 m barackszínű drótmerevítéses organzaszalag (2,5 cm széles); 2 db aranyzsinóron lógó csengettyű; vékony drótdarab és 3-5 cm-es szög az akasztónak.
Elkészítés:
Előkészítés.
A
nagyobb tobozokat csípjük félbe, hogy később mikor felragsztjuk őket,
ne emelkedjenek ki a koszorúból. A diókat feszítsük szét, felezzük el és
vegyük ki belőlük a dióbelet. A terméseket válogassuk kisebb-nagyobb
csoportokba úgy, hogy mindben legyen az összes termésből.
Festés.
A
legkisebb kupac terméseit fessük aranyszínűre, a második halmot
fehérre, a harmadikat ezüstre, az utolsó kupacot hagyjuk natúr színűnek.
Ha a festéshez spray-t használunk, a kkor a terméseket tegyük egy
papírdobozba, abban fújjuk le a megfelelő színnel.
Ragasztás.
A
terméseket - színük és formájuk szerint változatosan -
ragsztópisztollyal rögzítsük a koszorúra. A szalmát igyekezzünk teljesen
eltakarni a termésekkel, kivéve a hátoldalt, hogy tökétesen feküdjün a
falra, kerítésre. A kisebb "lyukakat" az apróbb termésekkel -
mogyoróval, bogyóval - töltsük ki. Az orgazaszalagból kössünk masnit,
fogju alá a csengyettyűket , és egy gombostűvel szúrjuk a koszorúba. A
vékony drótból hajlítsunk egy hurkot akasztónak, amelyet egy hosszabb
szöggel szúrjunk a koszorú hátoldalába.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Gyertyaöntés házilag
Angyalkás asztaldísz
Ajtódísz
Adventi koszorú