Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
2 evőkanál olívaolaj
» 750g bélszín
» 1 gerezd préselt fokhagyma
» 1 csomag meghámozott és félbevágott újhagyma
» 125ml fehérbor
» 250ml marhahúsleves- alap
» 1 evőkanál sűrített paradicsom
» 2 teáskanál felaprított oregáno
» só, frissen őrölt bors
» 2 fej meghámozott és felnegyedelt articsóka
» 1/3 bögre kimagozott olívabogyó
180°C-on melegíts elő a sütőt.
Forrósíts fel egy evőkanál olívaolajat egy nagy, vastag hőálló edényben.
A húst tedd bele és fonnyaszd meg gyorsan. Vedd ki és tedd félre.
A maradék olajat forrósítsd fel, a vöröshagymát és a fokhagymát tedd bele, majd 2-3 percig süsd. A fehérbort öntsd hozzá, 1 percig főzd, majd a húslevesalapot, oregánót és a sűrített paradicsomot öntsd hozzá. sózd és borsozd. Forrald fel, tedd vissza a húst az edénybe és az articsókát is add hozzá. Fedd le, majd tedd vissza a sütőbe 30-40 percre. Az olívabogyókat a sütési idő utolsó 5 percében add hozzá.
Szeleteld fel a húst, a zöldségek mellett rendezd el, majd a szaftjával öntsd nyakon.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető