Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1 fej kelkáposzta,
» 1 csomag rizstészta
» kb. 15 dkg fehérbab,
Első lépésként vizet forralok, egy leveskockával, és megfőzöm ebben a babot. A rizstésztát langyos vízben. Amíg melegszik a tészta és fő a bab, addig elkészítem az édes-savanyú mártást. Karamellt készítek. Egy lábosba beleszórok 3 evőkanál kristálycukrot és pár perc alatt, folyamatos kevergetés mellett szép barnára pirítom. Mikor ezzel megvagyok, fél dl vizet öntök hozzá és a karamellt a vízzel addig forralom, míg olaj sűrűségűvé nem válik. Hogy savanyú legyen 2 kávéskanálnyit ecetet adok hozzá. Egy kis bors, pár kevergetés és már kész is van a mártás. Amíg teljesen megfő a bab, elkészítem a zöldségragut. A kelkáposzta felét és egy fej lilahagyma felét keskeny szeletekre vágom, majd forró serpenyőben, olajon megpirítom. Kicsit sózom, borsozom. Miközben a káposzta és a hagyma pirul, a babot leszűröm, majd a pirulókhoz töltöm. Hogy még ízesebb legyen ételünk, 1 fej fokhagymát préselek a káposztás babra. Néhány kevergetés, és mikor a sok finom zöldség összesült, hozzáadom a közben puhára ázott rizstésztát. Egy kicsit összekeverem az egészet. Mikor a mártás már mindenhol átjárta a zöldségeket és a tésztát, kész is az ételünk. 4 jókora adag lesz belőle
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető