Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 17 dkg margarin
» 20 dkg darált tökmag
» 28 dkg porcukor
» 8 tojás
» 7 dkg rétesliszt
» 1 csomag sütőpor
» Töltelékhez:
» 2 dl tej
» 1 evőkanál cukor
» 0,5 csomag tejszín ízű pudingpor
» 3 dl őszibarack izű szörp
» 3 dl víz
» 2 csomag tortabevonó zselé
» Krémhez:
» 2 dl tej
» 1 evőkanál cukor
» 0,5 csomag tejszín ízű pudingpor
» 3 dl kivi izű szörp
» 3 dl víz
» 2 csomag tortabevonó zselé
A 7 tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjünk el még egy egész tojást, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is (a porcukrot keverjük ki a margarinnal). Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Először főzzük meg a pudingot, majd kenjük azt a két lap közé. Erre öntsük rá a többi hozzávalóból főzött "zselét" még mielőtt megdermedne. Tegyük rá a második lapot. Erre készítsük el a töltelékhez hasonlóan a rétegeket a krém hozzávalóiból.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető