Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 18 dkg margarin
» 18 dkg porcukor
» 4 tojás
» 18 dkg olvasztott, fehér csokoládé
» 15 dkg rétesliszt
» 1 kiskanál őrölt ánizsmag
» 1 csomag sütőpor
» Krémhez:
» 2,5 dl tej
» 4 dkg liszt
» 10 dkg margarin
» 10 dkg porcukor
» 4 dl tej
» 3 evőkanál cukor
» 1 csomag vanília pudingpor
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. Mindent óvatosan dolgozzunk össze. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: A lisztből és a 2,5 dl tejből főzzünk krémet, hűtsük ki, majd dolgozzuk bele a margarin és a porcukor habbá vert keverékét. A többi hozzávalóból készítsünk pudingot, hűtsük le és keverjük össze a másik krémmel. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény tetejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető