Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 250 g vaj
» 175 g kristálycukor
» 1 vaníliás cukor
» 1 tojás
» 175 g búzaliszt
» 175 g kukoricaliszt
» 75 g őrölt mandula
» koktélcseresznyék
» 100 g jó minőségű csokoládé
» baracklekvár
A vajat alaposan kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojással, a kétféle liszttel és a mandulával, majd recés csövű nyomózsákba töltjük a tésztamasszát és kivajazott tepsire kis kupacokat nyomunk belőle. Ezután előmelegített sütőben 180-200°C-on 10-15 perc alatt készre sütjük. Az elkészült sütik egy részének tetejére felezett koktélcseresznyét teszünk. A maradék sütik felét vízgőz fölött olvasztott csokoládéba mártjuk(a sima felüket), majd összeillesztjük a többi sütivel. A többi süteménnyel ugyanazt csináljuk, mint az előbb, csak a csokoládé helyett baracklekvárral ragasztjuk össze őket és így mártjuk csokoládéba.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető