Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 2,5 kg-os kacsa
» 15 dkg füstölt szalonna
» 2 sárgarépa
» 1 fehérrépa
» 5 dkg liszt
» 3 dl vörösbor
» 1 fej vöröshagyma
» 5 dkg vaj
» 1 ek. paradicsompüré
» 7 dkg zsír
» 5 dkg liszt
» 30 dkg cseresznye
» 8 dkg cukor
» őrölt fahéj
» 1/2 citrom reszelt héja
» A mogyoróburgonyához:
» 40 dkg burgonya
» 7 dk zsír
» 1/2 csokor petrezselyem
» só
A feldarabolt kacsát megsózzuk. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, majd vajat forrósítunk és az egészet néhány percig pároljuk benne. Hozzáadjuk a paradicsompürét és a húst, majd zsírjára
pirítjuk. A szalonnát vékonyan felszeleteljük, és a húsra tesszük.
Felengedjük a borral, majd lefedjük, és lassú tűzön puhára főzzük.
Közben néha megrázzuk az edényt. Utána a húst kiszedjük, a visszamaradt
léhez hozzáadjuk a liszt és zsír keverékét. Belekeverjük az előzőeg kimagozott csereznyét, a cukrot, citromhéjat és fahéjat, majd felforraljuk, és a hússal tálaljuk.
Mogyoróburgonya készítése: a burgonyából karalábévájó segítségével kis gömböket vájunk, és forró zsírban megsütjük őket. sóval ízesítjük, és aprított petrezselyemmel meghintjük, majd a hús mellé tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető