Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 375 g liszt
» 2 teáskanál sütőpor
» 100 g kristálycukor
» 1 vaníliás cukor
» 1 tojás
» 200 g vaj
» ananászlekvár
» 75 g csokoládé
» 1 evőkanál kókuszkrém
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk és beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást és a felszeletelt vajat, majd az egészet alaposan összegyúrjuk, míg sima tésztát nem kapunk. Ezután a tésztánkat pár óráig a hűtőben pihentetjük. A kinyújtott tésztánkból cakkos szélű kerek szaggatóval kivágjuk a kekszeket, majd a kekszek felének a közepére egy kis lyukat vágunk. Kivajazott tepsibe tesszük őket és előmelegített sütőben 180-200°C-on 8-10 perc alatt készre sütjük. Ezután az átszűrt lekvárral megkenjük a sütemények sima felét, majd összeragasztjuk egy lyukas süteménnyel. A nem lyukas süteményeket megkenjük és hozzáragasztunk lekvárral egy lyukast. Végül a vízgőz fölött olvasztott csokoládé és kókuszkrém keverékéből mindegyik süti közepébe cseppentünk egyet.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető