Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 3 evőkanál cukor
» 2 dl csontlé vagy húsleves
» 3 evőkanál olaj
» 25 dkg darált hús
» 1 közepes vöröshagyma
» 1 vékony szál sárgarépa
» 10 dkg zeller
» só,őrölt bors
» kakukkfű és oregano
» 3-4 evőkanál paradicsom
» 1 evőkanál worcester -mártás
» 1 csokor petrezselyem
» 40 dkg csőtészta
» A tálaláshoz:
» reszelt sajt
Egy kis lábosba folytonos kevergetés mellett pirítsd halványbarnára a cukrot,majd öntsd fel a csontlével,és jól forrald ki.Egy másik edényben az olajon fonnyaszd meg a felaprított hagymát.Add hozzá a húst,és fehéredésig süsd,ekkor szórd bele a reszelt répát és a zellert.sózd meg,fűszerezd,és öntsd rá a kiforralt csontlét,tedd bele a sűrített paradicsomot, és rotyogtasd össze míg a hús megpuhul.Közben sós vízben főzd ki a csőtésztát.Öblítsd le folyó víz alatt és csepegtesd le,majd,leheletnyi olajjal keverd el.A mártásba szórd bele a finomra vágott petrezselymet,kóstold meg,ha kell ízesítsd,majd melegen tálald bőven hintett reszelt sajttal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető