Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 24 dkg porcukor
» 8 tojás
» 12 dkg darált mák
» 6 dkg darált dió
» 6 dkg zsemlemorzsa
» 6 dkg rétesliszt
» 1 csomag sütőpor
» 2 evőkanál rum
» Töltelékhez:
» szilvalekvár
» 2 csomag rumosdió izű pudingpor
» 8 dl tej
» 5 evőkanál cukor
» Díszítéshez:
» 2 dl tejszín
» 1 kiskanál zselatin
» 1 csomag vaníliás cukor
» 0,5 dl víz
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk négy lapra. Álljunk neki a krémnek: A hozzávalókból készítsük el a pudingot, majd vegyünk ki belőle pár kanállal, amit keverjünk el némi lekvárral is. Az első lapot kenjük meg pudinggal, a másodikat tegyük rá, és kenjük meg lekvárral, tegyük rá a harmadikat, amit ismét pudinggal kenünk meg. A negyedik lapot is ráhelyezzük, és megkenjük a félretett keverékkel. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető