Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 6 tojás
» 4 dkg dió
» 9 dkg cukor
» 2 dkg vaj
» 6 dkg liszt
» 2 dkg morzsa
» fél citrom héja
» késhegynyi fahéj
» 10 dkg baracklekvár
» 2 dkg vaníliáscukor
A darált diót egy tojással mozsárban összevegyítjük. A kapott pépet 5 dkg cukorral és 5 tojás sárgájával keverjük össze. Kemény habor verünk 5 tojás fehérjéből, fokozatosan adagolunk hozzá 4dkg cukrot, majd összeöntjük a másik masszával. Hozzákeverjük a lisztet, fahéjat, citromhéjat és az előre felmelegített vajat. Papírral bélelt tepsibe töltjük, elsimitjuk a tetejét és kisütjük. Miután kivettük a sütőből, azonnal kiborítjuk a tepsiből, levesszük róla a papírt, megkenjük a lekvárral és összetekerjük. Csak akkor szeleteljük fel, ha már rendesen kihült. Ekkor szórjuk meg vaníliás porcukorral. A mártást külön csészében tálaljuk fel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető