Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1 szép pulykamellfilé(60-80 dkg)
» só
» őrölt bors
» 2 zsemle
» 2dl tej
» 15 dkg durvára darált dió
» 1 csokor petrezselyem
» 2 tojás reszelt szerecsendió
» sáfrányos szeklice
» 2-3 evőkanál olaj vagy zsír
A pulykamellet felszúrjuk, sóval és borssal bedörzsöljük mindkét oldalát. A töltelékhez a zsemléket apróra vágjuk, a tejjel felforrázzuk. Ezt követően hozzáadjuk a diót, egész tojásokat, és az apróra vágott petrezselymet. sóval, borssal, sáfrányos szeklicével, reszelt szerecsendióval összedolgozzuk, és a felszúrt hús üregébe öntjük.
A nyílást összetűzzük.
A húst tepsibe helyezzük, a forró zsiradékkal leöntjük, és lefedve forró
sütőbe tesszük. 35-40 perc alatt megsütjük saját levével néha
megöntözzük. Ezután fedő nélkül pirosra sütjük.
A húst végül felszeleteljük. Petrezselymes burgonya vagy párolt rizs való mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető