Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 10 dkg margarin
» 18 dkg porcukor
» 1 csomag vaníliás cukor
» 1,5 dl tej
» 16 dkg rétesliszt
» 1 csomag sütőpor
» 5 tojásfehérje
» 1 púpos kiskanál fahéj
» Krémhez:
» 2 dkg mazsola
» 2 dl tej
» 2 evőkanál liszt
» 10 dkg cukor
» 15 dkg margarin
» 15 dkg porcukor
» 1 kiskanál fahéj
Egy tálban verjük habosra a margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és a fahéjjal. A tojásfehérjéket verjük habbá, és ezt meg a többi hozzávalót is óvatosan dolgozzuk a margarinos masszába. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. Mikor megsült vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágjuk félbe. Álljunk neki a krémnek: Egy edényben keverjük el a tejben a lisztet és a cukrot, majd főzzük sűrűre. A margarint verjük habosra a porcukorral és a fahéjjal, majd adjuk a kihűlt masszához. Az így kapott krémet kenjük a két lap közé. Tegyük a hűtőbe pár órára, majd a tetejét szórjuk meg porcukorral, és vágjuk fel szeletekre.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető