Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 400 g kockára vágott,sovány sertéshús
» egy csipet só
» 0.5 teáskanál őrölt fekete bors
» 2 evőkanál száraz sherry
» 1 lágyan felvert tojás
» 4 evőkanál kukoricakeményítő
» étolaj a sütéshez
» A mártáshoz:
» 0.5 egyforma méretü csíkokra vágott sárgarépa
» 1 kicsi zöldpaprika
» 4 feldarabolt újhagyma
» 1 frissen magozott és apritott chilipaprika
Készítsd elő a zöldségeket a mártáshoz.A paprikákat csutkázd- magozd ki, vágd vékony karikákra és vágd félbe a karikákat is.A húst tedd edénybe, sózd,borsozd, öntsd rá a sherryt, és fél órát pácold.Egy zacskóba helyezd a keményítőt és a hús kockákat.Rázd össze, aztán forgasd a tojásba és ismét a keményítőbe.Előmelegített wokban, vagy serpenyőben forrósíts fel egy kicsi olajat, süsd meg benne a húst , addig süsd amíg aranybarna lesz.Papírtörlőn csöpögtesd le és tedd félre.2 evőkanál olajat hagyj a serpenyőben, forrósítsd fel tedd bele az újhagymát, paprikát, chilit, fokhagymát, valamint a gyömbért és rázogatva dobálva süsd 2 percig.A paradicsomszószt vagy pürét keverd össze a szójaszósszal, mézzel, keményítővel, az ananász konzerv levével.Ha sima öntsd a wokba keverd még besűrűsödik.(Ha sűrű lett vizel hígíthatod) Keverd bele a húst, és a lecsöpögtetett ananász darabokat, melegítés után tálalhatod.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető