Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 8 tojás
» 8 dkg cukor
» 14 dkg liszt
» fél dl víz
» 10 dkg gyümölcslekvár
» 30 dkg fondán
» 50 dkg tejszínhab
5 tojás sárgáját keverjük el a vízzel, és 2 dkg liszttel. A 8 tojás fehérjéjéből és a cukorból verjünk kemény habot, majd keverjük össze a kettőt. Adjuk hozzá a lisztet. Töltsük vászonzacskóba, és előkészített sütőfelületre nyomjunk fél indiáner nagyságú gömböket. Lassú tűzön süssük ki, majd párosítgassuk őket össze. Kaparjuk ki a belsejüket, hogy legyen helye a tölteléknek. Vágjuk le az aljukat és kenjük be lekvárral. Mártsuk bele a rózsaszín fondánba, és hagyjuk őket kihűlni. Szedjük ismét szét a két felet, és az egyiket nyomjuk jól tele tejszínhabbal. Tegyük rá vissza a a tetejét, és tegyük hűtőbe tálalásig.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető