Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 15 dkg liszt
» 2 ek. porcukor
» 2 alma
» 1 csipet só
» 3 tojás
» 5 dl tej
» 2 ek. olvasztott vaj
» 1 csomag vaníliás cukor
» 2 dl habtejszín
» olaj
» kakaó
» fahéj
» lekvár
A tojásokat felverjük, majd hozzáadjuk a sót, a cukrot, a lisztet, a tejet, az olvasztott vajat, és az egészet összekeverjük. Az almát megtisztítjük, meghámozzuk, lereszeljük, majd ezt is a többi hozzávalóhoz keverjük, és az egészet kb. 2 órát pihentetjük. Ezután közepes méretű palacsintákat sütünk a masszából, és egymásra rétegezzük úgy, hogy minden palacsintát megkenünk valamilyen lekvárral, és a lekvárra fahéjat vagy kakaót szórunk. Az utolsó palacsinta tetejére nem teszünk lekvárt, viszont a habtejszínt keményre verjük, és ezt nyomjuk a tetejére.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető