Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1/2 dl tej
» 1 ek. cukor
» 3 dkg élesztő
» 30 dkg rétesliszt
» 3 tojás sárgája
» csipetnyi só
» langyos tej
» 10 dkg vaj
» 2 ek. porcukor
» 1 dl forró tej
» 10 kockacukor
» 1 vaníliás cukor
Az élesztőt a cukros tejben megkelesztjük, majd összegyúrjuk a liszttel, tojássárgájával, sóval, és annyi tejjel, hogy lágy legyen. Letakarva kétszeresére kelesztjük. Utána ujjnyi vastagságú téglalappá nyújtjuk. A vajat kikeverjük a porcukorral, és a tésztát megkenjük vele. Feltekerjük, majd felszeleteljük. A csigákat kivajazott
tepsibe rakjuk, szorosan egymás mellé. A sütőt csak akkor kapcsoljuk
be, amikor betesszük a tepsit, hogy a melegedés alatt is keljenek a
csigák.
A forró tejbe belekeverjük a kockacukrot és a vaníliás cukrot, majd amikor már majdnem megsültek a csigák, de még nem pirosak, leöntjük a tejjel, és készre sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető