Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 dkg zselatin, 1
dl víz, 35 dkg gesztenye, 5 dkg porcukor, 4 dl tejszín.
Elkészítés:
Vékony piskótát sütünk (kakaósat). A piskótát belefektetjük egy őzgerincfor-mába. Az egyik oldalából úgy vágunk le, hogy a megtöltött piskóta tetejét befedjük, mint egy tető.
2 dkg zselatint 1 dl vízben áztatunk, 10 dkg gesztenyét az őzgerinc hosszúságára kisodorjuk vizes kézzel. 25 dkg gesztenyét 5 dkg porcukorral, 1 rum aromával elkeverünk. 4 dl keményre vert tejszínbe belecsorgatjuk a zselatint, majd a gesztenyéhez keverjük. A tejszínes gesztenye felét rátesszük a piskótára, ráhelyezzük a rúddá sodort gesztenyét, majd erre, a tejszínes gesztenye másik felét. A levágott piskótacsíkkal befedjük a gesztenyés tölteléket.
Betakarjuk, hűtőbe tesszük és ha megdermedt, tálcára borítjuk és csokimázzal bevonjuk
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető