Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 14 dkg porcukor
» 1 db tojás
» 2 dkg margarin
» 2 ek tej
» 1 csomag sütőpor
» 29 dkg rétesliszt
» 1 ek gyömbérpor
» Töltelék:
» levágott tésztaszélek
» 1 dl rum
» 4 dl tej
» 3 ek kristálycukor
» 1 csomag puncsízű pudingpor
A margarinhoz hozzáadjuk a tejet, a porcukrot és egy egész tojást, majd habosra keverjük. A réteslisztet, a gyömbérport, és a sütőport összekeverjük, fokozatosan adagoljuk a krémhez, és jól elkeverjük. Előmelegített sütőben, margarinnal és lisztel
kikent tepsiben kisütjük. Ha elkészült megvárjuk, míg kihűl, és a
széleit ledaraboljuk, majd 2 lapra vágjuk. Az egyik süteménylapot
megkenjük a töltelékkel, ráhelyezzük a másik lapot, és óvatosan
rányomjuk, hogy egyenletesen feküdjön fel. Megszórjuk porcukorral, és felszeleteljük.
Töltelék:
A levágott széleket meglocsoljuk rummal. A pudingport csomómentesre keverjük 1 dl hideg tejben. A maradék tejbe
keverjük a kristálycukrot és felforraljuk. Ha felforrt összekeverjük a
hideg pudinggal, majd folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük, majd
addig keverjük, míg ki nem hűl. Belekeverjük a rumos tésztaszéleket. Ezt
töltjük a süteménylap közé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető