Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 2 tojásfehérje
» 12,5 dkg kristálycukor
» 9 dkg szeletelt mandula
» Az öntethez:
» 42,5 dkg cukrozott meggy
» 1 ek. cseresznyepálinka
» 1 tk. kristálycukor
» 1 tk. citromlé
» A töltelékhez:
» 25 dkg mascarpone
» 2 ek. porcukor
» 1 tk. vaníliaeszencia
» 1,25 dl tejszín
A tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot verünk, majd 12 könnycsepp formát és a több S alakot rajzolunk belőle sütőpapírra. A könnycseppek lesznek a hattyúk testei, ezekbe egy-egy mandulát nyomunk, majd az összeset készre sütjük. Miközben a habcsókok sülnek, a meggyet 0,8 deci meggylével, a pálinkával, a citromlével és a cukorral összeturmixoljuk. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd ezzel összeragasztunk 2-2 könnycsepp alakú formát, és egy S alakút a hattyú nyakának. Végül a tálakba tesszük a meggyöntetet, ráültetünk egy-egy hattyút, és már kínálhatjuk is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető