Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1 marék illatos zöldfűszer
» 2 kacsamellfilé
» só, bors
» 2 evőkanál olívaolaj
» 1 gránátalma magja
» 2 marék rukkola
» 2 marék vízitorma
» csipetnyi cukor
» 1/2 kiskanál dijoni mustár
» 1 evőkanál vörösborecet
rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zsírt, és kezdjük el sütni a másik felét. Mikor megsült mindkét oldala, kivesszük, fóliával lefedjük és egy tálon pihenni hagyjuk. Egy tálban összekeverjük az ecetet a mustárt, a cukrot, az olajat, az illatos fűszereket, a sót és a borsot. A rukkolát és a vízitormát szétszedjük, és 4 tányéron elosztjuk, erre teszünk 1-2 szeletet a kacsából, majd megszórjuk a gránátalmamagokkal, és meglocsoljuk a szósszal.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető