Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 50 dkg keksz
» 15 dkg margarin
» 15 dkg porcukor
» 5 dkg kókuszreszelék
» 4 ek. kakaópor
» 1 dl feketekávé
» 1 dl rum
» 5-6 ek. baracklekvár
» A töltelékhez:
» 4 ek. liszt
» 2 dl tej
» 2 csomag vaníliás cukor
» 25 dkg margarin
» 20 dkg porcukor
» 5 dkg kókuszreszelék
» A tetejére:
» 5 dkg kókuszreszelék
Egy tálban összekeverjük a ledarált kekszet a vajjal, a cukorral, a kakaóval, a kókuszreszelékkel, a kávéval és a rummal, valamint annyi lekvárral, hogy szép, krémszerű legyen. Ezután a vaníliás cukorral elkevert lisztet a tejjel addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd hozzáadjuk a margarint, a cukrot és a kókuszreszeléket is. A kekszes keveréket fóliára kenjük kb. ujjnyi vastagságúra, majd rákenjük a krémet, és az egészet feltekerjük. Végül kívülről is megszórjuk a kókuszreszelékkel, majd lehűtjük, és csak ezután kínáljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető