Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 10-15 db másnapos kifli
» 6-7 tojás sárgája
» 5 dkg vaj
» 10 dkg mazsola
» 10-15 dkg darált dió
» 4-5 szem alma
» 10 dkg cukor
» 6-8 dl tej
» 2-3 ek. rum
» kajszilekvár
A kifliket feldaraboljuk, a tojások sárgáját elkeverjük az olvasztott vajjal. A rumot elkeverjük a tejjel, majd a tojásos
keverékhez hozzáadjuk, és az egészet ráöntjük a feldarabolt kiflikre.
Ezt kb. 30-40 percig állni hagyjuk. Amikor a kiflik jól beitták a tejes
anyagot, akkor tepsibe, vagy tűzálló tálba rakjuk. Alulra egy réteg
kifli kerül, majd diót és mazsolát szórunk rá. A rétegezést addig
folytatjuk, amíg a hozzávalók el nem fogynak.
Az almákat meghámozzuk, szeletekre vágjuk,és a kifli tetejére rakjuk. Megkenjük lekvárral, és 30 percre meleg sütőbe tesszük. Ha már jól átmelegedett, a tojások
fehérjét felverjük, és belekeverünk 2-3 evőkanál lekvárt, majd az
egészet rákenjük az almára. Utána még kb. 10 percre visszatesszük a
sütőbe.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető