Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 50 dkg liszt
» 2 dkg élesztő
» 1 dl tej
» csipet só
» 1 ek. cukor
» 2 dl tejföl
» 25 dkg margarin
» A töltelékhez:
» 25 dkg cukor
» 4 ek. méz
» 50 dkg mák
» 10 dkg mazsola
» 0,5 dl rum
» 2 kiskanál baracklekvár
» fél csomag vaníliás cukor
A lisztet, a margarint, a tejfölt, a tejben felfuttatott élesztőt jó alaposan összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a cukrot, a sót is. Alaposan összegyúrjuk, majd kb. 1 órát állni hagyjuk. Kinyújtjuk, és pogácsaformával kiszaggatjuk. Amíg a tészta kel, a cukrot és a mézet felforraljuk 2,5 dl vízzel, majd beletesszük a mákot, a mazsolát és a rumot is. Miután a töltelék kihűlt, megtöltjük vele a kerek tésztákat, majd kifliket formázunk belőlük. Kivajazott tepsiben készre sütjük, és még melegen megszórjuk őket cukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető