Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 500g kacsamell
» 1 csipet só
» 2 teáskanál cukor
» 3 teáskanál szójaszósz
» 1 teáskanál száraz sherry
» 2 teáskanál ecet
» 1 teáskanál szezámolaj
» 2 teáskanál kuoricakeményítő
» étolaj a sütéshez
» egy kimagozott és felaprított zöld chilipaprika
» 1 cm frissen aprított gyömbér
» 1 teáskanál reszelt, szárított mandarinhéj
» 2 finomra aprított újhagyma
» 1/2 teáskanál kukoricakeményítő
» 1 evőkanál víz
A kacsa bőrét és zsíros részét távolítsd el, majd 2és1/2 cm-es kockákra vágd. Keverd össze keményítővel, szezámolajjal, ecettel, sherryvel, szójaszósszal, cukorral valamint sóval. Pácold 30 percig, majd a páclevet tedd félre.
Melegítsd elő a wokot vagy serpenyőt, majd annyi olajat önts bele, hogy a
húst ellepje. Amikor füstölni kezd az olaj, a kacsát tedd bele, és süsd
aranybarnára. Csöpögtesd le papírtörlőn, 1 evőkanálnyi olajat hagyj a
wokban is, a többit öntsd le.
A maradék olajban rázva- dobálva, pirítsd meg a chilit, gyömbért,
mandarinhéjat és az újhagymákat 3 percig. A serpenyőbe tedd vissza a
kacsát, majd süsd egy percig. Vízzel és 1/2 teáskanál keményítővel
keverd össze a félretett páclevet, add a kacsához, és kevergesd 3
percig. Tálald párolt rizzsel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető