Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1 sertésoldalas csonttal együtt
» őrölt gyömbér
» 5 szegfűszeg
» 100 g vaj
» 2 dl almaecet
» Tabasco
» 2 babérlevél
» 2 ág kakukkfű
» 2 zsályalevél
» 2 fahéjrúd
» 3 ek. porcukor
» 1 kg őszibarack
» só és bors
A megtisztított húst fűszerzzük a gyömbérrel és tegyük előmelegített sütő rácsára fél órára. Rakjunk valamit alá, ahova le tud csöpögni a zaftja. Ezután helyyezzük egy sütőedényre, tűzdeljük meg 3 szegfűszeggel, szórjuk meg sóval, valamint borssal és dörzsöljük be vajjal, valamint tabascóval.
Az ecetet dolgozzuk össze a maradék szegfűszeggel, a babérlevéllel, a kakukkfűvel, a zsálylevéllel, a fehéjjal és a cukorral.
Főzzük fel, majd öntsük a hús köré és sütés közben néha ezzel
locsolgassuk. A húst tegyük vissza a sütőbe és másfél óráig süssük.
A barackot pucoljuk meg, vágjuk ketté és kissé futtassuk meg a vajon, közben pedig sóval és borssal fűszerezzük. A sült húst a barackokkal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető