Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1 3/4 kg marhalapocka
» A páchoz:
» 1/4 bögre vörösbor
» 1 1/2 bögre méz
» 1 1/4 tk. chili
» 1 tk. mustárpor
» A töltelékhez:
» 1 ek. vaj
» 2 fej vöröshagyma, felszeletelve
» 2 szelet baconszalonna, felaprítva
» 1/2 tk. piros chilipaprika, felaprítva
» 1 alma, felkockázva
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd a húsra vágunk egy zsebet, és így pácoljuk egy napot a hűtőben. Másnap a felaprózott hagymát és szalonnát az olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chilit és az almát, és kb. még 3 percig sütjük. Amint kihűlt, a bepácolt hús zsebét megtöltjük vele, és közepes fokozaton 50 percig grillezzük. Közben negyed óránként megkenjük a páclével, majd a végén magasabb fokozatra kapcsoljuk, és így sütjük még fél órát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető