Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 250 g liszt
» 2 teáskanál sütőpor
» 75 g kristálycukor
» 1 vaníliás cukor
» egy csipet só
» 1 üveg rumaroma
» 100 g vaj
» nagyszemű kristálycukor
» 25 g csokoládé
» 1 evőkanál kókuszkrém
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk és beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a rumaromát, 2 evőkanál vizet és a felszeletelt vajat, majd az egészet alaposan összegyúrjuk, míg sima tésztát nem kapunk. Ezután a tésztánkat pár óráig a hűtőben pihentetjük. A tésztát ujjnyi vastag hengerré sodorjuk és 2 cm hosszú csíkokra vágjuk fel. Az így kapott darabokat 6 cm hosszú hengerekké sodorjuk tovább. Ezután a hengereket nagyszemű kristálycukorba forgatjuk és félhold alakúra formázzuk őket, majd kivajazott tepsibe kerülnek. Előmelegített sütőben 180-200°C-on 10 percig sütjük őket. A vízgőz fölött olvasztott csokoládé és kókuszkrém keverékébe mártjuk a holdak egyik végét.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető