Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 15 dkg sertéscomb
» 15 dkg marhahátszín
» 5 dkg baconszalonna
» 5 dkg kolbász
» 6 koktélvirsli
» 1 kis ág rozmaring
» 4 ek. olaj
» 1 kis alma
» 10 dkg apró gomba
» 1/2 citrom leve
» 1 paprika
» 1 kis cukkini
» 1 póréhagyma
» 1 ső nyers kukorica
» 4 apró hagyma
» 4 minparadicsom
» 4 kimagozott, aszalt szilva
» néhány zsályalevél
» só, bors
A rozmaringot és a zsályát
beáztatjuk az olajba. A gomba szárát eltávolítjuk, az almát héjastul
kockákra vágjuk, majd mindkettőre citromlevet csorgatunk. A zöldségeket
meghámozzuk, a paprikát felkockázzuk, a cukkinit, kukoricát és a póréhagymát
vastagabb karikákra vágjuk. A húsokat is kockákra, a kolbászt karikákra
vágjuk. Az aszalt szilvát és a gomba szárait a baconszalonnába
csomagoljuk.
Végül tetszés szerinti sorrendben nyársra húzzuk a hozzávalókat, az
olajjal megkenjük, majd grillen megsütjük. Gyakran forgassuk meg őket.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető