Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 50 dkg liszt
» 8 dkg méz
» 10 dkg vaj
» 20 dkg porcukor
» 40 dkg málnalekvár
» 6 dkg darált dió
» őrölt fahéj
» 0,5 dkg szódabikarbóna
» 4 dkg őrölt szegfűszeg
» 2 tojás
» 1 dl tej
» 1 tojás a kenéshez
» só
Fogunk egy tálat, és beletesszük az olvasztott mézet, a vajat, a tojást, a porcukrot és a lisztet. Az egészet összekeverjük, majd hozzáadunk kevés sót, a szegfűszeget, a fahéjat és a szódabikarbónát. Kevés tejet öntünk hozzá, majd az egészet alaposan összegyúrjuk, és kinyújtjuk. Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük (egy keveset félrerakunk belőle). Rákenjük a málnalekvárt, majd megszórjuk a dióval. Abból a tésztából, amit félreraktunk, kis rudakat formázunk, majd rácsszerűen a tepsibe tesszük, Megkenjük a felvert tojással, majd készre sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető