Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1 csomag bolognai spagetti öntet alap,
» 1 pulykamellfilé,
» 1 fej vöröshagyma
» 3 db sárgarépa
Keskeny szeletet vágom a pulykamellet, kikloffolom egy kicsit, megsózom és egy félreteszem arra az időre, míg a tölteléket elkészítem. Egy fej vöröshagymát apróra vágok, majd serpenyőben megpárolom majd ráreszelem a sárgarépát, kicsit elkeverem, egy kevés sóval, oregánóval ízesítem. Néhány percnyi kevergetem. Előveszem a félretett húst, belekanalazom a közepébe tölteléket, és szépen felhajtogatom a hús széleit. Végül fogpiszkálóval megtűzöm, hogy sütésnél ne essen szét. Kiolajozott serpenyőben a húsokat megpirítom, majd a serpenyőt leemelve a tűzről a hús alá kevés vizet öntök és lefedem, hogy a gőzben párolódva gyorsabban átpuhuljon és megsüljön. Lassú tűzön 3-4 perc alatt el is készül a töltött hús. A már használt serpenyőbe bolognai alap port szórok a és kézi habverő segítségével kevés víz hozzáadása után olajsűrűségűre főzőm a mártást. Tálaláskor a húsokat ferdén felszeletelve a mártással meglocsolva helyezem a tányérra.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető