Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 1 kg sertéslapocka
» 4 fej illatos gomba
» 5 fekete csiperke
» 3 gerezd fokhagyma
» 2 vöröshagyma
» 1 friss gyömbér
» 1 póréhagyma
» só
» 4 ek. szójaszósz
» 0,4 dl kínai ecet
» 2 csipetnyi őrölt paprika
» 6 ek. földimogyoró-olaj
» néhány csepp szezámolaj
A gombákat engedjük fel vízzel, hagyjuk benne 2-3 órán át, szűrjük le, majd mártsuk lobogó vízbe és csöpögtessük le.
A megtisztított és kicsontozott húst daraboljuk fel, majd dolgozzuk össze a gombákkal, az összevágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a felaprított gyömbérrel, valamint a felkarikázott póréhagymával. Fűszerezzük sóval, paprikával és keverjük hozzá a szójaszószt,
valamint az ecetet is. A felhevített olajon ezt a keveréket pirítsuk
meg körülbelül 5 perc alatt, folyamatos kevergetés mellet. A végén adjuk
hozzá a szezámolajat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető