Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 4 egész csirkecomb
» 2,5 dl tej
» 1 citrom leve
» só, bors
» 1 csokor metélőhagyma
» A mártáshoz:
» 2 ek. vaj
» 1 hagyma
» 1 piros paprika
» 2 dl húsleves
» 2 ek. tejszín
» pár csepp worcester szósz
» 2 ek. tejföl
» liszt
Egy tálban összekeverjük a tejet sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a citrom levét és a felaprított metélőhagymát, majd ebbe tesszük a combokat, és a hűtőben 3 órát így pácoljuk. Ezután kivajazott tepsibe rakjuk a combokat, és előmelegített sütőben 30 percet sütjük. Eközben elkészítjük a mártást. A felaprózott hagymát megpirítjuk a vajon, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát, a húslevet és a tejet. Felforraljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a szószt, a tejszínt, a tejfölt is belekeverjük. Végül a liszttel besűrűsítjük, és ezzel meglocsolva kínáljuk a csirkecombokat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Sós-borsos tintahalkarikák
Rókagombás csirke gnocchival