Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 70 dkg bőrös vadkacsamell
» 20 dkg ribizli
» 1 db narancs
» 10 dkg cukor
» 2 dl vörösbor
» 2 dkg keményítő
» só
» olaj
» bazsalikom
» 50 dkg burgonyakrokett
Kacsamelleket olajba helyezzük. rozmaringszálakat teszünk rá, és pár napig pácoljuk.
Cukrot karamellizálunk, ráhelyezzük a ribizlit. Felöntjük vörösborral.
Keményítőt vízzel elkeverjük, és a ribizlis mártáshoz adjuk. Narancsot
meghámozzuk, gerezdekre vágjuk. A ribizlivel összeforraljuk.
Vadacsát sózzuk, és mindkét oldalát megsütjük.
A burgonyakrokettet kisütjük, és tálalhatunk is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák
Rókagombás csirke gnocchival