Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 70 dkg vadkacsamell
» 40 dkg sütőtök
» 40 dkg birsalma-kompót
» 1 dl bor
» rozmaring
» bors
» só
» 6 dkg vaj
» 25 dkg burgonya
» 1 db tojás
» 1 ek. liszt
» petrezselyem
Húst rozmaringgal bedörzsöljük, olajban pár napig pácoljuk. Sütőtököt kockára vágjuk. Kevés vajat egy serpenyőbe teszünk, tököt kicsit lepirítjuk. Hozzáadjuk a birsalma-kompótot, majd megsózzuk és hozzáöntjük a bort. Kis ideig forraljuk, és vajat adunk hozzá.
Burgonyát lereszeljük, megsózzuk. Hozzátesszük a lisztet és a tojást, és egy kis vágott petrezselymet. Összegyúrjuk, és olajban pogácsákat sütünk belőle.
A vadkacsamelleket megsütjük. Burgonyatócsnival és a borsos tökraguval tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Mézpuding mézes almaraguval
Szamos marcipán
Mézeskalács ház
Havas háztető