Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
350 g cukor
» 350 g margarin
» 6 tojás
» 450 g liszt
» 4 evőkanál tej vagy brandy
» 1 teáskanál őrölt fahéj
» 1/2 teáskanál őrölt szegfűszeg
» 1 teáskanál gyömbérpor
» 450 g mazsola
» 1 narancs reszelt héja
» 1 citrom reszelt héja
» 100 g vagdalt kandírozott citrom
» 125 g felezett, kandírozott cseresznye
» 250 g vagdalt mandula
» 50 g vagdalt, kandírozott gyömbér, gyümölcsök ízlés szerint
» 4 evőkanál kajszilekvár
Első lépésként keverjük fel habosra a cukrot, margarint és a tojást. Adjuk hozzá a lisztet, tejet vagy brandyt és a fűszereket. Tegyük a tésztába a narancsot, citromhéjat, mazsolát, kandírozott citromot, cseresznyét, mandulát és a gyömbért. A sütőt állítsuk 140 fokra. Szükségünk lesz egy 26 cm átmérőjű és 8 cm magas tortaformára. Helyezzünk bele pergamenpapírt és töltsük bele a tésztát. A tetejére szórjunk gyümölcsöket, diót, mandulát és 3 órán keresztül süssük. Végül ha megsült a torta, kenjük meg a tetejét kajszilekvárral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák