Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
45 dkg burgonya (megfőzve és összetörve)
» 15 dkg mirelit borsó (kiolvasztva)
» 2-3 friss zöld csilipaprika (kimagozva, finomra vágva)
» 4 mogyoróhagyma (finomra vágva)
» 2 kiskanál őrölt kömény
» 1 kiskanál őrölt koriander
» 3 evőkanál korianderlevél (összevágva)
» só
» 14 dkg csicseriborsóliszt
» 1 kiskanál őrölt kurkuma
» 1/2 kiskanál csilipor
» 1,5 dl hideg víz
» olaj
» 2 dl joghurt
» 3 evőkanál aprított, friss menta
» 1 csipet só
» 1 csipet cayenne bors
Egy tálban forgassuk össze a burgonyát, a borsót, a sót, a köményt, a koriandermagot és –levelet, a mogyoróhagymát és a csilit. Ebből a keverékből készítsünk 16 db kis golyót, sorakoztassuk őket egy tálra, majd mélyhűtőben kissé szilárdítsuk meg őket. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a kurkumát, a csiliport, a sütőport és a vizet. A burgonyagolyócskákat először belemártjuk az olajba, majd forró olajban kisütjük. Joghurtot elkeverjük a cayenne borssal, a sóval és a mentával, majd ezzel kínáljuk a burgonyát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák