Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 12 db nagy gombafej
» 20 dkg csirkemáj
» 5 dkg füstölt szalonna
» fél fej vöröshagyma
» só, bors
» majoranna
» 4 db tojás
» 15 dkg zsemlemorzsa
» 10 dkg liszt
» fél fej jégsaláta
» kevés borecet
» 10 dkg kígyóuborka
» 3 db paradicsom
» olívaolaj
Szalonnát nagyobb darabokra vágjuk, kicsit zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a megsózott, borsozott, majorannával megszórt májat. Belerakjuk a darabokra vágott vöröshagymát. Kis lángon addig abáljuk, amíg a máj már nem nyers. Mikor kész, az egészet ledaráljuk, és hűlni hagyjuk.
Gombát szárát eltávolítjuk. Kalapjából egy kupakot levágunk úgy, hogy a
gomba ne legyen lyukas. Üregébe beletöltjük a májkrémet. A kupakot a
töltelékre rányomjuk, majd így bundázzuk. Bő olajban megsütjük.
uborkát, paradicsomot, salátát vékony csíkokra vágjuk. Borecettel és olívaolajjal meglocsoljuk. Összekeverjük, és gombával együtt tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák