Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 60 dkg csirkemell
» 40 dkg királyrák
» koriander
» olaj
» só, bors
» paradicsompüré
» mustár
» 1 dl vörösbor
» 1-1 db kaliforniai paprika: piros, sárga
» cukor
» 1 gerezd fokhagyma
» 40 dkg főtt rizs
Csirkemellet félbevágjuk, besózzuk. koriandert apróra vágjuk, egy kis olajjal elkeverjük, és bedörzsöljük vele a húst. Hűtőbe tesszük.
Királyrákot megfosztjuk a páncéljától. Serpenyőt melegítünk, beletesszük a paradicsompürét, kevés cukorral. Lepirítjuk, hozzáadjuk a mustárt, kockára vágott paprikát és póréhagymát. Felöntjük kis vízzel, és hozzáadjuk a vörösbort. Belehelyezzük a fokhagymát és a rákot. Beleforraljuk a rákot és megsózzuk. Csirkét pirosra sütjük. A csirkét és rákot párolt rizzsel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák