Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 12 bambuszpálca (beáztatva)
» 3 csirkemellfilé
» 1 gerezd fokhagyma (összezúzva)
» 1 kiskanál reszelt friss gyömbér
» 1 lime leve és reszelt héja
» 1 kiskanál thai halmártás
» Mártáshoz:
» 2 evőkanál kókusztej
» 4 evőkanál darabos mogyoróvaj
» 1/2 lime leve
» csipetnyi szárított, darált csili
Vágjuk mindegyik csirkemellet 4-4 csíkra. Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a fokhagymát, a lime levét és héját és a halmártást, majd ebbe tegyük bele a csirkehúst, és hagyjuk benne pácolódni 60 percig. Ezt követően felfűzzük őket 1-1 bambuszpálcára, majd kisütjük őket. Egy tálban összekeverjük a kókusztejet, a mogyoróvajjal, a limelével és a csilivel. Ezzel a mártással kínáljuk a csirkenyársakat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák