Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 15 dkg zsír
» 3 fej vöröshagyma
» 1 ek. paprika
» 2 kg-os tyúk
» egri bor
» só, köménymag
» 2 gerezd fokhagyma
» 20 dkg savanyú káposzta
» 2 tyúkhúsleveskocka
» 4 dl tejföl
» kevés liszt
A zsírban megpirítjuk a felaprózott hagymákat, majd megszórjuk a paprikával, és beletesszük a feldarabolt tyúkot is. Ezután kevés vizet öntünk alá, így pároljuk, majd kevés bort is öntünk hozzá. sóval, köménymaggal és az összepréselt fokhagymával ízesítjük, majd amikor a hús félig megpuhult, beletesszük a kifacsart káposztát is. Ekkor még 4-5 dl vizet öntünk hozzá, beledobjuk a húsleveskockákat. Az egészet puhára főzzük, majd hozzáadjuk a tejföllel elkevert lisztet, így habarjuk be. Ezután már tálalhatjuk is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák