Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 3 db csirkecomb
» 4-5 db kemény körte
» 4-5 db burgonya
» 3-4 ek margarin
» só
» bors
» 1 cs kakukkfű
» 1 cs zsálya
A csirkecombokat kettévágjuk, sóval, borssal, kukkfűvel fűszerezzük. A körtéket vágjuk négy felé, magházát vegyük ki.
Tegyük a csirkecombokat egy nagy tálba, adjuk hozzá a körte darabokat,
az alaposan megmosott és kettévágott burgonyákat (nem kell meghámozni). sózzunk, borsozzuk, kakukkfű és zsálya
ágakat tegyünk bele. Csorgassuk meg olvasztott margarinnal, keverjük
jól össze, majd az egészet öntsük egy nagy tepsibe. Alufóliával takarjuk
be, forró 160-170 fokos sütőben süsük 40-50 percig. Távolítsuk el a
fóliát, majd még 10 percig süssük, hogy szép piros, ropogós legyen a
pecsenyénk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák