Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» 2 csirkemell
» só, őrölt bors
» 1 csokor újhagyma
» 1 gerezd fokhagyma
» 1 csipet sáfrány
» 2 csipet só
» 3 ek. olívaolaj
» 2 tk. őrölt kömény
» 1 tk. őrölt gyömbér
» 3 ek. méz
» 1 rúd fahéj
» 1 marék mandulabél
» 6 szem aszalt füge
A csirkemelleket nyolc egyforma részre felvágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összepréseljük, a sáfrányt pedig kevés sóval egy mozsárban összetörjük. A hagymát olajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a sáfrányt, a köményt és a gyömbért. Ebbe sütjük meg a húst, közben a mézzel meglocsoljuk, hozzáadjuk a fahéjat, a fügét és a mandulát. Felöntjük vízzel, majd lefedve kb. 20 percig főzzük. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, és már kínálhatjuk is.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák