Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
» egy 1,5 kg-os csirke
» 40 dkg uborka
» 2 dl tejföl
» 4 csokor petrezselyemzöld
» olaj a sütéshez
» 2 ek. ecet
» só, bors
» pirospaprika
» liszt
» tojás
» zsemlemorzsa
A csirkét megtisztítjuk, kívül-belül megmossuk, majd levágjuk a
szárnyvégeit, a lábszárait és a nyakát. Négy részre vágjuk, és megsózzuk. A májat a szárnyak alá tesszük, majd bepanírozzuk, és megsütjük.
Az uborkasalátához hámozva vagy hámozatlanul vékonyan felkarikázzuk, rálocsoljuk az ecetet, sóval, borssal ízesítjük, majd összeforgatjuk a tejföllel. A petrezselymet leöblítjük, leszárítjuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük. Leszűrjük, majd a csirke és a borssal és pirospaprikával meghintett uborkasalátához tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Vadkacsamell narancsos ribizlivel
Tejfölös csokikuglóf
Tejben sült csirkecombok
Sós-borsos tintahalkarikák