Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a karácsony mindenkinek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
karácsony mindenkinek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
egy 1,5 kg-os csirke
» 1 dl olívaolaj
» őrölt gyömbér
» só, bors
» 1 ek. chilikrém
» fehérbor
» 3 kg agyag
A csirkét megtisztítjuk, alaposan megmossuk, majd sóval, borssal, gyömbérrel ízesítjük. A chilikrémhez hozzáadjuk az olajat, borsot és gyömbért, majd a rákenjük vele a csirkére, és néhány órát állni hagyjuk. Utána az agyaghoz gyúrunk egy kis vizet és bort, majd 2-3 cm vastagon bevonjuk vele a csirkét. Parázsba tesszük, úgy, hogy teljesen beborítsa.
2kg csirkecomb
» 1 evőkanál vegeta
» 2 csipet friss borsmenta
» 20 dkg szalonna
» 4 gerezd fokhagyma
» 2 csipet só
» 3kg burgonya
» 4dl olívaolaj
A csirke combokat megtisztítjuk majd bepácoljuk a fűszerekkel és leöntjük a olívaolajjal. Hagyjuk állni 1-2 órát. A burgonyát főzzük félig majd egy tepsiben a mit olajjal kikenünk rakjuk bele a burgonyát és a bepácolt csirke combokat fektessük rá kenjük meg jól fokhagymával és alufóliázzuk le és irány a sütő.
|
|
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Szükséged lesz:
|
|
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
koszorúhoz legegyszerűbb megvenni a fenyővel eltűzött
koszorúalapot, de mi magunk is elkészíthetjük. Ez esetben szükségünk
lesz koszorúalapra (szalmából, fűzfából), erős drótra, fenyőgallyakra,
hamisciprus ágakra, vagy borostyánra. A fenyőt kisebb ágakra vágva, a
hamisciprust és a borostyánt kisebb csokrokba szedje használjuk.
A dróttal kezdjük el körkörösen betekerni a koszorúalapot,
közben minden tekerésnél helyezzük alá fenyő vagy ciprus ágakat.
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Maradék gyertyákat megolvasztottam és fagyispoharakba öntögettem.
Kék csillámporral díszítettem. Amikor megszilárdult kiszedegettem őket a
fagyispoharakból.
Régi bonbonos doboz csodaszép alját előbb fóliával kibéleltem majd nedves oázist szabtam bele.
Az oázisba kivájtam gyertyáim helyét majd belehelyeztem a kis mélyedésekbe.
mohával betakargattam az oázist és egy két helyen díszgombostűvel rögzítettem.
Karácsonyi aranyszínű gyöngyfűzérrel és piros fehér szaténszalaggal díszítettem.
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
Egy lemezből készült kalácssütő formát arany színű akril festékkel lefestettem, száradás után repesztőlakkal bekentem majd amikor ez is megszáradt átfestettem az egészet egy barnás színnel. Így szép "antik" hatású formám lett. Az oldalára kis angyalt és fenyőfákat ragasztottam. Szabtam bele száraz oázist, majd bevontam száraz mohával. Vékony aranydrótot tekergettem rá amit drótokkal rögzítettem. Hosszában középre elhelyeztem a gyertyákat. Apró arany, és piros bogyókat, díszeket ragasztottam a mohára.
14 éve | Hegedüs Edit | 0 hozzászólás
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu